Media

Akkreditointi

Kiitos mielenkiinnostasi Mad X-Mas Festivalia kohtaan! 

Akkreditointi on tarkoitettu Mad X-Mas Festivaliin työtehtäviin saapuville median edustajille ja musiikkialan ammattilaisille.

Huomioi, että akkreditontihakemuksen lähettäminen ei takaa myönteistä päätöstä tai vapaata pääsyä festivaalille. Akkreditointihakemus on henkilökohtainen, eikä myönnettyä akkreditointia ole mahdollista siirtää toiselle henkilölle.

Akkreditointi lomake

Kuvat ja logot

Tämän sivun linkistä voi ladata Mad X-mas Festivalin pressikuvia. Pressikuvia saa käyttää vain Mad X-mas Festivalia käsittelevien juttujen yhteydessä. Kuvaa käytettäessä on festivaalin nimi.

Festaritiedote

MAD X-MAS FESTIVAL: Suomen suurimmat pikkujoulufestarit Tampereella

Tampereen Messu- ja Urheilukeskus täyttyy joulukuun ensimmäisenä viikonloppuna 3.–5.12.2021 musiikista, autoista ja pitkään odotetusta festaritunnelmasta. Kolmipäiväinen Mad X-mas Festival on Suomen suurin pikkujoulufestivaali, joka tuo saman katon alle kuumimmat kotimaiset tähdet, ysäriartistit ja kansainväliset EDM-artistit. Samaan aikaan toteutetaan Latelan poikien johdolla ennennäkemätön koko perheen Latela Car Show, jossa on esillä yli sata huipputuunattua autoa.

 

– Idea uuden Mad X-mas Festivalin järjestämiseen lähti siitä, että halusimme toteuttaa kunnon festarit talven keskelle eikä vastaavaa tapahtumakokonaisuutta ole koskaan aiemmin järjestetty. Pitkittynyt pandemia on saanut kansan haaveilemaan kunnon juhlista ja megatapahtumien paluusta, joten tähän kysyntään haluamme tällä uudenlaisella tapahtumakokonaisuudella vastata. Luvassa on elämykselliset sisäfestarit, jossa nähdään laaja kattaus artisteja Suomi-, ysäri- ja EDM-genrestä. Osa artisteista on tulossa Tampereelle ensimmäistä kertaa. Kiinnostavan sisältökokonaisuuden lisäksi panostamme tapahtuman visuaaliseen ilmeeseen, näyttävään tekniikkaan sekä laadukkaaseen ja maittavaan ruoka- ja juomatarjontaan, jossa on myös tamperelaisia makuja. Tampere perinteisenä musa- ja festarikaupunkina on juuri oikea paikka tapahtumalle ja tänne on helppo tulla ympäri Suomen. Lisäksi Tampereen Messu- ja Urheilukeskus tarjoaa riittävän isot ja toimivat tilat sisäfestareiden sekä ison autonäyttelyn toteuttamiseen samanaikaisesti. Täällä mahtuu kunnolla bilettämään, kertoo Mad X-mas Festivalin toteuttamisesta vastaava Lars Kivistö.