MAD X-MAS FESTIVAL 2021

RAVINTOLAPALVELUT

Pääaulassa ja tapahtuma-alueella on monta erilaista ruokapistettä. Myös useita kahvila- ja baaripisteitä. Vip-vieraita palvelee erilliset vip-ravintolat. Suosithan korttimaksua käteisen sijaan, erityisesti lähimaksua.

SANOIKO JOKU PIKKUJOULUT? 

Mad x-max festival tarjoaa hyvät puitteet vaikkapa firman juhliin, virkistyspäivään, polttareihin tai muuhun isomman porukan yhteiseen iltaan. Ota yhteyttä, niin räätälöimme juuri teille sopivan paketin sisältäen tasokkaan ruokailun. Drinkkilippuja voit ostaa myös paikan päällä A-hallin kulmassa sijaitsevasta Londonista. Lisätietoja: [email protected]

VIP-RAVINTOLAT

GOLD VIP RAVINTOLA KASTRUP

Palvelee Gold Vip -vieraita A-hallin 2. kerroksessa. Parvelta on mukava seurata alakerran hulinaa ja samalla nauttia omasta vip-baarista. Gold Vip Menu tarjolla noutopöydässä klo 17-20.

SILVER VIP RAVINTOLA

Palvelee Sillver Vip -vieraita festarialueella, jossa oma baari. Silver Vipin pakettiin kuuluva festarilautanen tarjolla klo 17-20.

FESTARIBAARIT

Bilekansaa palvelee useampi baaripiste!

 

RUOKAPISTEET

HAHN GRILLI 

Hampurilaisravintola, jossa voit nauttia myös erikoiskahveja. Hampurilaisannoksia, kasvisburgereita ja muita grilliherkkuja. Sijaitsee pääaulassa. Tupakkamyynti.

PÄÄAULAN HOT DOG-PISTE

Tästä pisteestä pikkunälkään perinteinen hot dog. Isompaan nälkään löytyy jättihodari! Sijaitsee pääaulassa.

LONDON

Mukava poiketa nauttimaan lasillinen tai kupillinen. Kuppi kuumaa ja kylkeen sämpylä. Valikoimassa erilaisia kahvila- ja kioskituotteita. Sijaitsee A-hallin sisääntulossa.

TAPOLAN MUSTAMAKKARA-AUTO

Tervetuloa herkuttelemaan paikallista perinneherkkua, mustaamakkaraa, suoraan katukeittiöautosta. Löytyy ruokakojualueelta.

PIZZAPISTE

Pizzan ystävän keidas A-hallissa. Valikoimassa erilaisia pizza sliceja. Myös kasvisvaihtoehto.

MAKKARAPISTE

Oluen kaveriksi pikkunälkään maistuvaa bratwurstia ja perunasalaattia. Saatavilla myös Tampereen Lihajalosteen tunnettua höyrymakkaraa. Löytyy ruokakojualueelta.

FESTARIPANNU

Tämä piste ei kaipaa selittelyjä: perinteinen pyttipannupiste! Valikoimassa myös kasvispannu. Ota rennosti ja nauti!