MAD X-MAS FESTIVAL 2021

KORONAPASSI 16.11.2021

Pirkanmaa on siirtynyt leviämisvaiheen alueelle. Tapahtumassamme otetaan käyttöön koronapassi jotta tapahtuman järjestäminen on mahdollista.
Haluamme mahdollistaa jokaiselle mahdollisimman turvallisen festivaali elämyksen.

KORONAPASSINA Suomessa toimii EU:n koronatodistus, jonka voi ladata Omakanta-palvelusta pdf-tiedostona tai tulostaa paperille.

Ihmiset, joilla ei ole mahdollisuutta käyttää Omakantaa, voivat saada paperisen koronatodistuksen terveydenhuollon toimipaikoista.

Koronapassiksi riittää yksi koronatodistukseen sisältyvästä kolmesta todistuksesta: todistus täydestä rokotesarjasta, alle 72 tuntia vanhasta koronatestituloksesta tai enintään kuusi kuukautta aiemmin sairastetusta koronataudista.

KORONAPASSI luetaan tapahtuman sisäänkäynnin yhteydessä mobiililaitteella olevalla sovelluksella, josta vastaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL). Mobiililaitteen kamera lukee sovelluksen avulla koronatodistuksen qr-koodin, jolloin ruudulle tulee hyväksytty- tai hylätty-merkintä.

Jos sovellus lukee todistuksen hyväksytyksi, ruudulle tulee näkyviin henkilön nimi ja vihreä väri. Jos todistus hylätään, ruudulle ei tule nimeä vaan ainoastaan punainen väri.

Koronatodistuksen lukija ei THL:n mukaan kerää tai tallenna todistusten tietoja eikä sillä pysty näkemään henkilön terveystietoja.

Koronatodistuksen tarkistamisen yhteydessä voidaan tarkistaa asiakkaan henkilöllisyys.

Näin saat koronapassin käyttöösi Omakannasta

Koronapassin voi näyttää esimerkiksi puhelimen ruudulta Omakannasta. Todistuksen voi myös tulostaa järjestelmästä. Jos sinun ei ole mahdollista käyttää matkapuhelinta tai kirjautumista, voit pyytää tulostetta terveydenhuollosta.

 1. Mene puhelimen tai tietokoneen selaimesta osoitteeseen www.kanta.fi
 2. Kirjaudu omakantaan
 3. Klikkaa kohtaa ”Siirry Koronatodistus-osioon”

TOIMI NÄIN, JOS OLET SAANUT KAKSI ROKOTEANNOSTA

 1. Klikkaa kohtaa ”Avaa koronatodistus”
 2. Koronarokotetodistus on avattuna puhelimesi näytölle ja valmis esitettäväksi

TOIMI NÄIN, JOS SINULLA EI OLE SAIRASTETUN KORONAN VUOKSI KAHTA ROKOTEANNOSTA

 1. Klikkaa kohtaa ”Avaa sairastamistodistus”
 2. Todistus sairastetusta koronavirustaudista on avattuna puhelimesi näytölle ja valmis esitettäväksi

TOIMI NÄIN, JOS SINULLA ON ENINTÄÄN 72 TUNTIA VANHA NEGATIIVINEN TESTITULOS

 1. Klikkaa kohtaa ”Avaa testitulostodistus”
 2. Todistus 72h sisällä otetusta negatiivisestä korontestistä on avattuna puhelimesi näytölle ja valmis esitettäväksi.

   

Tapahtuma-alueemme on 1,3hehtaaria joka takaa kaikille turvallisen tilan juhlia.

Panostamme hygieniaan ja tarjolla on mm.käsidesipisteitä.
Nautitaan ja biletetään yhdessä turvallisesti kaikkien aikojen pikkujouluissa.

Lisätietoa: SOSIAALI -JA TERVEYSMINISTERIÖ

 

FESTIVAALI-INFO

Ennennäkemätön Latela car show omien ja reilun 100 huipputuunattujen autojen näyttely Latelan poikien johdolla.

festivaalit siirtyvät vuoteen 2022

Olemme tehneet raskain mielin päätöksen siirtää Mad X-mas Festival -tapahtuman parempaan ajankohtaan ensi vuodelle.

Päätös ei vaikuta Latela Car Show -tapahtumaan, joka järjestetään normaalisti 3.-5. joulukuuta.

Viime viikkoina koronatilanne on muuttunut rajusti pahempaan suuntaan tartuntalukujen ja uuden variantin vuoksi, emmekä täten pysty takaamaan kävijöillemme turvallista tapahtumaa, tai varautumaan mahdollisiin uusiin viranomaisten asettamiin rajoituksiin.

Meille kävijöidemme terveys ja turvallisuus on kaikki kaikessa, ja tapahtuman siirtämisellä varmistamme sen, että pystymme järjestämään ison kokoluokan tapahtuman vaarantamatta kävijöiden terveyttä, ja ilman epävarmuutta siitä, pääsevätkö ulkomaalaiset artistit matkustamaan Suomeen.

Pahoittelemme valtavasti päätöksestä koituvaa harmia. Toivomme, että pääsemme yhdessä juhlimaan, kun tilanne sen jälleen sallii. Tiedotamme lisää, kun uusi päivämäärä varmistuu.


Mikäli olet ostanut jo liput, käyvät ne sellaisenaan ensi vuoden tapahtumaan, tai halutessasi voit pyytää rahojen palautusta suoraan Ticketmasterilta.

 
 

 

 

Saapuminen

 

Omalla autolla

Tampereen Messu- ja Urheilukeskus sijaitsee Tampereen ja Pirkkalan rajalla Härmälän kaupunginosassa. Näköetäisyydellä kulkee Tampereen kehätie E12 ja messukeskusta lähinnä oleva liittymä on numero 42.

 Osoite navigaattoria varten

Tampereen Messu­ ja Urheilukeskus (TESC)
Ilmailunkatu 20, 33900 Tampere

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen tuntumassa on runsaasti pysäköintipaikkoja ja pysäköinti on maksutonta lukuunottamatta messutapahtuma-aikoina (maksullisesta pysäköinnistä ilmoitetaan erikseen tapahtumien sivuilla).
Useimpien messutapahtumien aikaan pysäköintialueet ovat kaikki varattuina tapahtumakäyttöön ja pysäköintimaksu on 7€.

 

Bussilla – lähiliikenne

Tampereen joukkoliikenteen linja 12 liikennöi Tampereen Messu-­ ja Urheilukeskukseen. Linjan 12 reitti kulkee keskustasta Tampereen rautatieaseman ja kauppakeskus Ratinan kautta. Ajoaika keskustasta messukeskukselle on noin 15 minuuttia.

 

Bussilla – kaukoliikenne

Tampereen linja-autoasema sijaitsee n. 5 km päässä Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksesta. Helpoin tapa päästä messuille linja-autoasemalta on hypätä bussiin numero 12 linja-autoaseman takana olevalta Ratinan kauppakeskuksen pysäkiltä.

 

Taksilla

Taksi Tampere, p. 0100 4131,
Taksitolppa sijaitsee Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen pääsisäänkäynnin edustalla. Ajoaika Tampereen keskustasta on noin 15 minuuttia.

 

Junalla

Tampereen Rautatieasemalta matkaa Tampereen Messu- ja Urheilukeskukselle on noin 6 km. Helpoin tapa päästä messuille rautatieasemalta on hypätä bussiin numero 12 (suuntana Vaitti) Rautatienkadulta.

Majoitus

Mad X-mas festivaali Tampere majoituksista lisätietoa tulossa lokakuun aikana.

Esteettömyys

Pyörätuolilla kulkeville suosittelemme käyttämään Tampereen Messu-­ ja Urheilukeskuksen pääsisäänkäynnin oikeanpuoleisinta ovea, joka aukeaa sähköisesti painikkeella. Kaikki itse tapahtumahallit ovat maatasossa.

Invapysäköinti

Tampereen Messu-­ ja Urheilukeskuksen pääsisäänkäynnin edustalla on varattu 10 invapysäköintiruutua. Pysäköinti on sallittua vain virallisella invapysäköintiluvalla. Lisäksi D-hallin kulmalla on erikseen merkitty VIP-­pysäköintialue, johon on myös luvallista pysäköidä invapysäköintiluvalla. Pysäköinti invapysäköintiluvalla on maksutonta.

Avustaja

Mikäli messukävijä tarvitsee avustajaa liikkumiseen messualueella, pääsee hänen avustajansa messuille veloituksetta kunhan avustettavalla on voimassa oleva pääsylippu messuille.

Pyörätuolin lainaus

Pyörätuolia voi kysyä tapahtumassa vierailun ajaksi lainaan pääaulan Infosta. Pyörätuolia ei voi kuitenkaan varata etukäteen.

Turvallisuus

Noudata aina järjestäjien ja järjestyksenvalvojien antamia ohjeita ja määräyksiä. Mikäli havaitset onnettomuuden, jonkin muun turvallisuutta vaarantavan asian tai ongelman koskien omaa tai muiden turvallisuutta, ilmoita siitä heti lähimmälle järjestyksenvalvojalle.

Kielletyt esineet ja aineet

Tapahtuma-­alueelle ei saa tuoda terä-­ tai muita aseita, palavia nesteitä, alkoholia, huumausaineita, räjähteitä tai ilotulitteita.

Ensiapu

Tapahtuma-­aikaisesta ensiavusta vastaa SPR, jonka ensiapupiste sijaitsee tapahtumasta riippuen yleensä joko A- ja E-hallien tai C- ja D-hallien välisellä käytävällä. Voit kysyä sijaintia pääaulan infosta.

SPR:n tavoittaa tapahtuma-aikana puhelimitse numerosta 050 356 1236.

Yleinen hätänumero on 112.

Tupakointi

Tupakointi on kielletty tupakkalain (693/1976) 5 luvun 12 §:n mukaisesti kaikkialla tapahtuman sisätiloissa. Myös sähkötupakan käyttö on kielletty. Kiellon noudattamista valvovat järjestyksenvalvojat. Tupakointi on sallittua ainoastaan ulkona sisäänkäyntien läheisyydessä merkityillä paikoilla. Ethän heitä tumppeja maahan, vaan laitat ne niille tarkoitettuihin kierrätyspisteisiin.

turvallisesti tapahtumaan:

ikärajat

Festivaalien ikäraja K-18. Autonäyttelyyn ei ikärajaa, alle 12v ilmaseksi vanhempien seurassa.