MILLA LEHTO

MILLA LEHTO

MILLA LEHTO

MILLA LEHTO -SUOMEN PARAS NAISDJ?

Viimeisen 21 vuoden aikana MILLA LEHTO on ollut vahva vaikuttaja suomalaisessa underground -klubikentällä ja on kiistatta yksi maan johtavista harrastajista. Milla kiertää jatkuvasti suurimpia kotimaisia ​​klubeja ja tapahtumia ja on jakanut lavalle maailmankuuluja näyttelijöitä, kuten Mark Knight, Neelix, Jay Lumen, Infected Mushroom, Boris Brejcha, Jerome Isma-Ae jne. Hän on soittanut myös Weekend Festival 2019 -tapahtumassa tanssi- ja elektronisen musiikin festivaaleilla Pohjoismaissa sekä arvostetulla Ministry Of Soundilla Lontoossa. Viime vuosina hän on soittanut useita keikkoja Thaimaassa, viimeksi Cafe Del Mar Phuketissa.

Vuonna 2018 Milla Lehto palkittiin kansainvälisellä Djanemagilla Suomen parhaana naisdj: nä. Tällä hetkellä Milla on myös BASS GAME -brändin omistaja ja taiteellinen johtaja. Kuudessa vuodessa, BASS GAME on noussut yhdeksi tunnetuimmista klubibrändeistä Suomessa. Loppuvuodesta 2020 Milla Lehto aloitti ensimmäisen kuukausittaisen radio -ohjelmansa BASS GAME Sound Experience Doubleclap -radiossa. Milla Lehto tunnetaan laajasta musiikkivalikoimastaan, jonka hän sekoittaa taitavasti yleisön ja tunnelman mukaan. Hänen setit rakentuvat deep house -tekniikka ja ripaus rock -asennetta – yhdistelmä, joka ei koskaan sytytä tanssilattiaa! Lisäksi hän on pelannut progressiivista psytrancea toisen dj alias CAT: n alla vuodesta 2012.

Deejayingin lisäksi Milla Lehto on tehnyt nimeä myös musiikin tuotannon alalla – hänen yhteistuotantonsa Dj Orkidean kanssa ”GAME ON” sijoittui 49. sijalle Beatportin Minimal Top -listalla 100 lista. Hänen julkaisunsa ”Ambush” (yhteistuotanto KRUT & Zacharianin kanssa) julkaistiin 2017 303Loverille. Hänen debyyttinsinkki ”World Outside” julkaistiin viime syksynä Pure Progressive -levyllä ja uusin kappale ”Blade Runner” julkaistiin Dj Orkidean EP: llä Finnish Me levy -yhtiöllä VII vuonna 2021.
Hänen viimeisin projektinsa CASTSNAKE muusikon/tuottajan Ville Aaltosen kanssa eli Jimi Pythonin kanssa alkoi kesällä 2020. Tumma tunnelmallinen CATSNAKE -ääni on saanut inspiraationsa tekno-, synthwave- ja electro -maailmoista.

LINKIT:
https://www.facebook.com/millalehtodj
https://soundcloud.com/milla-lehto
https://www.facebook.com/clubbassgame
https://www.facebook.com/catisthedj
https://soundcloud.com/c-a-t-11
https://www.facebook.com/catsnakemusic

 

OSTA LIPPUSI JA NÄE MILLA LEHTO LIVENÄ

 

JAA SIVU