EVELINA

EVELINA

EVELINA

EVELINA KARISMAATTINEN LAULAJA JA LAULUNTEKIJÄ

EVELINA, on yksi kotimaisen pop-musiikin kärkinimistä, joka on ollut aktiivinen jo vuodesta 2012 lähtien. Turkulaislähtöisen laulaja-lauluntekijän julkaisuihin lukeutuvat  huippusuositut “24K” (2016), “SOS” (2019) sekä “III” (2020), jotka ovat keränneet suoratoistopalveluissa yli 200 miljoonaa kuuntelua. Musiikissaan hän yhdistelee taitavasti niin pop-, hiphop- kuiin R&B-tyylejäkin ja on saavuttanut taakseen uskollisen fanijoukon.

Yleisöä puhuttelevat lyriikat, taidokas tulkinta ja karismaattinen lavaesiintyminen ovat vahvoja tekijöitä Evelinan suosion takana. Evelinan sanoitukset kumpuavat hänen yksityiselämänsä tapahtumista ja niihin on kuulijoiden helppo samaistua. Aitous puhuttelee, melodiat tarttuu.

Evelina on taitava musiikintekijä, joka sanoittaa, sovittaa ja lisäksi myös näyttelee. Lukuisista TV-tuotannoista ja Vain elämää -ohjelmassakin valloittanut artisti tunnetaan muun muassa listahiteistään HitaastiDNA ja Me ei kuuluta toisillemme. Evelinan live-esiintyminen tuottaa kuulijoille kylmii väreitä. Aidot tunteet, herkät sanoitukset ja huolellisesti hiottu show on elämys, klubilta stadionille.

OSTA LIPPUSI JA NÄE EVELINA LIVENÄ

JAA SIVU