BLASTERJAXX

BLASTERJAXX

BLASTERJAXX

BLASTERJAXX DJ TOP 100 SIJA 61

Hollantilainen dj/tuottajaduo BLASTERJAXX on kasvanut suhteellisen tuntemattomista tuottajista EDM-näyttämön eturiviin vain parin vuoden aikana. Kaksi ystävää Thom Jongkind & Idir Makhlaf tunnetaan energisen soundinsa ansiosta, joka on täynnä suuria riffejä, valtavia rakenteita ja tappajapisaroita sekä tarttuvia melodioita.

Heidän yhteinen historiansa ulottuu vuosien ja vuosien taakse, ja kaikki alkoi yhdeksän vuotta sitten.

Alkoi heidän intohimonsa musiikkiin, ja syntyi tiukka ystävyys. Koska molemmat työskentelivät niin paljon Thomin kotistudiossa (20 m2: n asuntolahuoneessa), Idir päätti muuttaa asuntolan huoneeseen voidakseen työskennellä enemmän musiikin parissa. Seuraavat vuodet he viettivät mahdollisimman paljon aikaa musiikin tekemiseen. Yhteisen intohimonsa musiikkiin, ponnistelujen ja oman äänen luomisen vuoksi Thom ja Idir saivat yhä enemmän esityksiä, jotka johtivat pääesityksiin, kuten Ultra Miami (3x), Tomorrowland (3x), Parookaville ja EDC Las Vegas.

Vuonna 2013 Blasterjaxx nousi listoille kansainvälisesti singlensä ”Faith” avulla. Tästä kappaleesta tuli Ruotsin ja Etelä-Afrikan ykkönen ja se saavutti kaksinkertaisen platina-aseman. Osittain tämän suuren saavutuksen takia kaverit debytoivat DJ Mag Top 100 -listalla ( #71) ja nousivat uskomattomalla 58 sijalla #13 top100: sta. Tämän menestyksen jälkeen Blasterjaxx voitti myös IDMA -palkinnon parhaasta maailmanlaajuisesta läpimurtotoiminnasta.

Tätä kehitystä seurasi pian suurten kansainvälisten tanssilevyjen kiinnostus, ja Blasterjaxx julkaisi musiikkia. Levyjä, kuten Musical Freedom (Tiësto), Spinnin ’Records, Ultra Music, Mixmash ja Steve Aoki’s Dim Mak Records, oli pari. Yhteistyö taiteilijoiden kanssa, kuten David Guetta, Armin van Buuren, Tiësto, The Chainsmokers en Hardwell, sai Blasterjaxxin aseman maailmanlaajuisten EDM -fanien sydämessä.

Tämä nopea nousu menestykseen sisälsi myös pimeän puolen, todella intensiivisen kiertoaikataulun. Jotain, joka oli Idirille liian raskas ja pakotti hänet tekemään päätöksen astua taaksepäin. Idir lopetti kiertueensa vuonna 2015, mikä tarkoitti, että Thom joutui lentämään maailmaa yksin. Kun he ovat molemmat kotona, he työskentelevät kuitenkin mahdollisimman paljon studiossa. Idir, joka aiemmin nimitti tämän ”vaikeaksi päätökseksi”, saa edelleen täyden tuen kaveriltaan Thomilta, ”vaikka tietysti on todella surullista, että Idir ei enää keikkaile, oli vaikea nähdä, mitä kiertue teki hänelle. Olen todella iloinen, että löysimme ratkaisun, joka toimii meille molemmille. ”

Debyyttialbumi ’Perspective’ vuonna 2019

Blasterjaxx julkaisi heinäkuussa 2019 debyyttialbuminsa ”Perspective”. Albumille Thom ja Idir valitsivat eri tien. ”Yleensä teemme pääasiassa klubi- tai festivaalipohjaisia ​​kappaleita”, Thom sanoo. ’’ Päätämme suurimman osan kappaleesta vain parissa päivässä. Tällä kertaa perustimme kirjoitusleirejä, joissa vietimme kirjaimellisesti viikkoja lomapuistoissa eristäytymällä. Otimme vain kitaran, mikrofonin ja kannettavan tietokoneen ja aloitimme alusta. Kutsuimme laulaja-lauluntekijät ja teimme siitä parhaan mahdollisen. Jokaisella tuotannolla on ollut paljon työtä ja huomiota yksityiskohtiin, koska jokaisella kappaleella oli erilainen lähtökohta. Yksi kappale oli enemmän tekniikkaa, kun taas toinen olisi enemmän indie-tanssia tai iso huone. Lopulta kaikki kappaleet voivat liittyä melkoisesti omaan ääniimme. ”

OSTA LIPUT JA NÄE BLASTERJAXX LIVENÄ

JAA SIVU