BEN NICKY

BEN NICKY

BEN NICKY

BEN NICKY ”Yksi alan ahkerammista DJ: istä” – Armin van Buuren

Parin viime vuoden aikana Ben Nickystä on tullut yksi tanssimusiikin vilkkaimmista ja myydyimmistä DJ: istä maailmassa. Hän on kerännyt 3 miljoonaa kilometriä viimeisten 4 vuoden aikana 45 maassa, myymällä suuria maailmanlaajuisia ikonisia tapahtumapaikkoja yksinään ja esittelemällä säännöllisesti maailman suurimpia festivaalikokonaisuuksia, kuten Tomorrowland, EDC, Ultra Music Festival, Creamfields ja paljon muuta.

Hänen julkaisunsa on allekirjoitettu Mad Decent, Universal, Good Enuff, Ultra & Spinnin ’Recordsille, ja hänen musiikkityylinsä ylittää taitavasti kaikki lajityypit, kuten Trance, Psy Trance, Techno, Hardstyle, Happy Hardcore & Bounce.

BEN NICKY – Täysi bio

”Uuden liikkeen johtaja” – Diplo
”Monen genren asiantuntija”-Pete Tong
”Yksi alan ahkerammista DJ: istä” – Armin van Buuren

Ben Nicky on epäilemättä varjo erottuva, ennätyksellinen tähti maailmanlaajuisella tanssialalla. Otettuaan katsauksen itsensä parrasvaloihin ylittääkseen genrensä laajemmin, tatuoimalla merkinsä näyttämölle ja ylittäen ikäisensä tullakseen yhdeksi halutuimmista maapallon ravitsevista taiteilijoista ja online-julkkiksista sosiaalisen median vuorovaikutuksensa ja virusvideoidensa ansiosta vertaansa vailla !

Benin ainutlaatuinen, mutta silti tunnistettava brändi on täynnä ihailevia faneja jotka seuraavat hänen esityksissään maailmanlaajuisesti. Paikkoja myydään ympäri maailmaa, mukaan lukien SSE Arena Belfastissa ja Ormeau Park Belfast. Diplo on jopa kutsunut häntä ”uuden tanssimusiikin liikkeen johtajaksi” Diplo & Friends -radio -ohjelmassaan. Puhumattakaan esiintymisestä tavanomaisilla arvostetuilla maailmanlaajuisilla festivaaleilla, kuten EDC Vegas, Tomorrowland, Creamfields (maailmanlaajuisesti) ja Ultra Music Festival. Monien kotitalouksien nimien myyminen uusilla alueilla on Benin rinnalla, sillä hän jatkaa nopeasti yhä suuremman maailmanlaajuisen menestyksen tavoitetta.

Tanssimusiikkimaailman kiireisimpien DJ -aikataulujen ansiosta on selvää, miksi Ben Nickyn suosio on noussut viime vuosina ja miksi uusien sukupolvien aallot tulevat hänen tapahtumiinsa. Vuonna 2019 Benin menestynein vuosi, kun hänen debyyttinsä BBC Radio 1 Essential Mix esitettiin toukokuussa, hän myi Belfastissa sijaitsevan Ormeau Parkin 15 000 ihmiselle kesäkuussa ja debytoi legendaarisella päälavalla Tomorrowlandissa heinäkuussa. Benin sosiaalisen median läsnäolo verkossa ja vuorovaikutustaidot ovat johtaneet satojen miljoonien orgaanisten näkymien saamiseen kaikilla alustoilla viimeisten kolmen vuoden aikana, mikä varmistaa, että aikajanasi muistutetaan jatkuvasti Ben Nicky -brändin voimasta ja maailmanlaajuisesta ulottuvuudesta.

Benin hyvin rakennetut, avoimessa muodossa olevat DJ -setit vaihtelevat 125 BPM: stä 200 BPM: iin, pitäen yleisönsä lukittuna, yhdistämällä tunnetut klassikot nykyisiin pudotuksiin ja ääniin ainutlaatuisissa Headf ** k -mashuppeissaan, runsaasti käänteitä ja käänteitä se on erittäin tanssilattiaystävällinen, houkuttelee massoja ja tekee jokaisesta setistä ainutlaatuisen äänikokemuksen.

Hänen äskettäiset julkaisunsa on allekirjoitettu Universal, Good Enuff, Mad Decent, Ultra & Spinnin ’Recordsille, ja hänen musiikkityylinsä ylittää taitavasti kaikki lajityypit, kuten Trance, Psy Trance, Techno, Electro, Hardstyle, Happy Hardcore ja Bounce vain muutama. Pete Tong on kutsunut häntä ”… monilajityöasiantuntijaksi” BBC Radio 1 Essential Mixin aikana. Hänellä on useita Beatportin numero 1, mukaan lukien Hot Plate, The Donk, Funky Bill, Wonky ja kaikki hänen omalta levy -yhtiöltä HDFK Records sekä lukuisia kymmenen parasta julkaisua iTunes UK: n tanssilistoilla.

Vuonna 2020 Ben Nicky valloittaa vielä enemmän tanssimusiikkia, kun hän aikoo julkaista peräti 20 singleä (mukaan lukien yhteistyö legendaarisen Steve Aokin kanssa) sekä soittaa enemmän ihmisille kuin koskaan ennen useilla festivaaleilla ja klubiesityksissä ympäri maailmaa. Ben Nickyn online- ja offline -yrittäjätaidot ovat saaneet hänet maailmanluokan DJ: n ylemmille tasoille. Jos et ole vielä tutustunut Ben Nickyn ääniin, sinun on kysyttävä itseltäsi vain yksi asia: miksi ei?

OSTA LIPPUSI JA NÄE BEN NICKY LIVENÄ

JAA SIVU