ANSSI KELA

ANSSI KELA

ANSSI KELA

Vain elämää tähti, Anssi Kela 3.12. Mad X-mas festivaalien suomi-kattauksessa.

Anssi Kela on 30-vuotisen uransa aikana tehnyt niin paljon hittejä, että pelkästään niistä voisi muodostaa koko illan mittaisen settilistan. Peräti viidellä Emmalla palkittu laulaja-lauluntekijä julkaisi syksyllä 2018 seitsemännen soololevynsä ”Ääriviivoja”.  Albumilta lohkaistu, reippaasti yli kolme miljoonaa striimiä Spotifyssa kerännyt menestyssingle Ilves dominoi julkaisunsa jälkeen myös suomalaisia radiosoittolistoja.

Anssi Kela edustaa uutta 2000-luvun lauluntekijäsoundia kertoen tarinaa, jota kuuntelee mielellään ja jota kaikki osaavat laulaa mukana, vaikkei tarkoituksellisesti olisikaan artistin musiikkia kuunnellut. Anssin taito rakentaa show lukemalla yleisön reaktioita ja tuijottamatta biisilistaa on ainutlaatuinen viihdyttäjän talentti, jollaista ei muualta Suomesta löydy.

Hänet tunnetaan myös loputtomasta luovuudestaan, joka näkyy itse musiikin lisäksi esimerkiksi mestarillisena sisällöntuotantona sosiaalisessa mediassa sekä spesiaalien keikkakonseptien muodossa. Normaalien kiertueidensa lisäksi Kela on tehnyt mm. ”Mun täytyy kävellä näin” -nimellä kulkevia elämäkertakonsertteja, jotka yhdistelevät konserttia, monologia ja filmiä. Aamulehti ylisti konseptia viiden tähden konsertiksi.

Vuosi 2021 on alkanut enemmän kuin tuotteliaasti. Kaiku Entertainmentille levyttävältä tekijältä ilmestyi heti tammikuun ensimmäisen viikon sisällä uusi single Sut puhallan pois, joka on myös myöhemmin ilmestyvän Syke-elokuva: Hätätilan tunnari. Tämän lisäksi Anssi Kela julkaisi Laulu rakkaudelle -ohjelman myötä toisen ennenkuulemattoman kappaleen Vuosien jälkeen. Syksyllä hänet nähtiin Vain elämää -suosikkisarjan All Stars -kaudella.

OSTA LIPUT JA NÄE ANSSI LIVENÄ

JAA SIVU